marți, 10 septembrie 2013

Sampon fara clatire - Wolf's Chemicals Mean GreenAceasta este un review mai vechi pentru samponul fara clatire de la Wolf's Chemicals, Mean Green, WS-0N.Am fost suficient de norocos sa primesc o mostra a samponului iar din lipsa de timp am tot amanat sa-l incerc, pana de curand!Am folosit 10L de apa, cantitatea uzuala pe care o folosesc cu ONR (Optimum No Rinse) si 30ml de Wolfs Mean Green (WMG, de acum inainte), masurati riguros (in imagine 10ml :) )Pe langa culoarea verde, pe care o banuim inainte de a deschide ambalajul original, are un miros curat, de sapun. Nu chiar placut, dar nici urat. ONR miroase mai bine dar... asta sa fie problema noastra :)

Am turnat samponul in cei 10L de apa, am amestecat putin si apa a ramas cam la fel. Mai ca n-as fi turnat nimic. Pana acum cam aceeasi senzatia ca la ONRPentru test am folosit un burete Zymol nouCu solutia preparata, am inceput sa spal masina in modul cu care obisnuit cu ONR. Nu prea multe diferente! Daca n-ar fi fost mirosul, as fi zis ca spal cu ONR :) Diferentele sunt mici, dar totusi sunt. Prima diferentea ar fi ca la WMG, apa se scurge, face sheeting, pe cand la ONR face mai mult beading.

Pe masura ce am spalat o parte din masina am decis sa fac si niste poze cu WMG in actiune. Am ales un sfert din plafonDupa spalarea lui, buretele arata cam asa

Am mai facut o trecere iar apoi am sters. Prosopul a iesit curatAm mers mai departe si am ales o usa spateDupa o trecere cu fiecare parte a buretelui, el a iesit cam asa

Murdarel :), dar usa curataL-am lipezit si iesit curatMerita notat ca aici buretele spalase mai bine de jumatate de masina si era inca curat. Se pare ca WMG nu pateaza buretele asa cum face ONR.

Dupa ce am spalat toata usa, ma rog, partea superioara, se poate vedea beading-ul

Asa cum spuneam mai sus, buretele a ramas destul de curat la finalul spalarii. Pentru treimea inferioara am folosit alt burete, asa cum fac de obicei si cu ONR.La finala, masina arata bine zic eu, curata!As concluziona ca Wolf's Mean Green a fost o supriza placuta! Pentru mine a plusat la urmatoarele capitole:
- curata la fel de bine ca ONR, poate chiar o idee mai bine
- nu pateaza buretele (desi poate fi vazut si ca un dezavantaj, ONR lipind practic mizeria de burete)

Este la fel de sigur la ONR? Imposibil de spus fara un test prelungit. ONR folosesc de multi ani si pot garanta pentru siguranta lui daca este folosit corect. Masina mea nu a mai fost polishata de vreo 2 ani in care am folosit aproape exclusiv ONR si nu pot spune care are mare nevoie. WMG nu mi-a lasat impresia ca nu ar putea face acelasi lucru, dar nu pot sa bag mana in foc pentru el dupa doar o spalare.

Daca aveti intrebari sau sugestii, va stau la dispozitie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu