sâmbătă, 16 iulie 2011

Optimum Instant Detailer and Gloss Enhancer - Review

Am luat de curand de la Shinerama o "butelca" a respectivului produs, al carui nume este mult prea lung pentru a fi scris de 2 ori intr-o viata puke asa ca, popular este cunoscut ca OID
Si mai pe intelesul tuturor, este un quick detailer (QD) care adauga luciu si curata in siguranta usoare urme de praf.
Vine in 3 variante de ambalare:
  • 17oz (510ml) ready-to-use
  • 32oz (946ml) concentrat, se dilueaza 1:3, deci faci cam 4litri dintr-o sticla, fiind si cel pe care l-am achizitionat eu
  • 1 gallon concentrat, la fel ca si cel de 32oz
L-am diluat cu apa distilata pentru a scapa de orice griji cu apa de la robinet care ar putea lasa urme sau strica performanta produsului.
Se foloseste foarte usor, se pulverizeaza pe caroserie si se sterge cu laveta pana produsul dispare complet. Dupa stergere, suprafata devine foarte fina si alunecoasa. Ramane foarte slick, as zice comparabil cu FK425 care pentru mine este cel mai cel la acest capitol.
Ce mai mi-a placut la el este ca se intine foarte usor, chiar de la prima stergere cu laveta. La unele QD-uri, abia la a doua trecere cu laveta incepe sa alunece bine. La OID parca aluneca mai bine de prima oara.
S-a descurcat bine si la inlaturarea urmelor de apa/calcar proaspete.
L-am folosit pe caldura foarte mare si n-am avut probleme sa lase urme sau dare. Chiar si pe panouri destul de incinse se comporta foarte bine daca te misti repede.
Cateva poze trase la repezeala, oricum nu cred ca efectul unui QD se vede in poze.

optimum,OID

optimum,OID

Intrebarile sau parerilor celor care l-au mai folosit sunt bine venite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu